Quality of motion Training Rotterdam

Rooster

Dit zijn de vaste uren voor de Small Group Trainingen.

Volg alle trainingen met één abonnement!

Wil jij je PT’s inplannen? Log in en boek je sessies bij je trainer.

Credits op? Bestel ze hier

Small Group Trainingen

Dag Training Tijd
Maandag Circuit Training 19:00-20:00
Dinsdag BBB 20:00-21:00
Woensdag High Voltage 19:00-20:00
Donderdag Strength & Conditioning 19:00-20:00
Zaterdag Fun & Games
Boks Training
11:00-12:00
12:30-13:30
Zondag Sunday Slow Yoga
Circuit Traning
10:00-11:00
12:00-13:00

Circuit Training

Deze training is een klassieke Circuit Training. Een groepstraining op hoge intensiteit waarbij de deelnemers een route afleggen van verschillende oefeningen. Deze oefeningen worden x aantal seconden uitgevoerd op jouw hoogste intensiteit gevolgd door een x aantal seconden rust. Dit houdt in dat jij zelf bepaalt hoe zwaar jouw training is! De combinatie van kracht, conditie en behendigheid maakt het circuit uitdagend voor iedereen.

Kracht:

30%

Conditie:

50%

Behendigheid:

20%

BBB

Een opzwepende work out en een perfecte combinatie tussen cardio en kracht training. De BBB trainingen richting zich op het tonen van de dijen, billen en de buik. Kan jij het tempo aan en die burning sensation verslaan?! Trainster Leila neemt je mee in een rollercoaster met uptempo beats, resistance bands en gewichten om ervoor te zorgen dat je in vuur en vlam staat!!!

Kracht:

30%

Conditie:

60%

Behendigheid:

10%

Strength & Conditioning

Een krachttraining in groepsverband waar we de focus leggen op compound movements. Dit zijn bewegingen waarbij we meerdere spiergroepen tegelijkertijd gebruiken. Tijdens deze trainingen werken we veel aan techniek zodat we op een veilige manier ook met zwaardere gewichten kunnen trainen. Hoe zwaar en gek je het maakt ligt helemaal aan jou! 1 ding is zeker, je bent sterker dan je denkt!

Kracht:

60%

Conditie:

30%

Behendigheid:

10%

Fun & Games

Op de zaterdag gooien we een dodelijk sportieve cocktail in the mix en word het een combinatie van alles! Tijdens de strength & conditioning circuits kan er van alles aan bod komen. Zo houden we the body guessing en blijft het leuk! Met een mix van bodyweight oefeningen, gewichten, kracht oefeningen, behendigheid drills en hier en daar een challenge weet je nooit wat je voor je kiezen krijgt. Wat je wel weet is dat je zeker aan je trekken komt en verzadigd naar huis gaat!

Kracht:

..? %

Conditie:

..? %

Behendigheid:

..? %

Boks Training

Werken aan je uithoudingsvermogen, hand-oog coördinatie, kracht en behendigheid? Tijdens onze bokstrainingen komt het allemaal aan bod. Leer bokstechnieken en werk aan je algemene fitheid!
In een veilige omgeving hard tekeer gaan zonder te sparren, maar wel de intensiteit van een bokstraining. Leer combinaties maken, leer aanvallen, leer verdedigen, maar nog belangrijker leer jezelf kennen en grenzen te verleggen.

Kracht:

40 %

Conditie:

30 %

Behendigheid:

30 %

High Voltage

Tijdens deze krachtige high energy workout werk je aan conditie, kracht, snelheid, coördinatie en zelfvertrouwen. We combineren verschillende elementen uit o.a. kickboksen, taekwondo en muay thai met HIIT (High Intensity Interval Training) en vullen deze aan met krachtoefeningen om je spieren sterker te maken.

De les is non-contact dus je ‘vecht’ tegen een denkbeeldige tegenstander.

High Voltage is een vlijmscherpe full-body training waarbij stress als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Kracht:

10 %

Conditie:

70 %

Behendigheid:

20 %

sunday slow yoga

Elke zondag kun je meedoen met de yogalessen van Wietske. Deze lessen zijn vooral gericht op het vergroten van je lichaamsbewustzijn, hoe voelt mij lichaam en wat het heeft nodig om te herstellen en ontspannen. Veel stretches, ademhalingstechnieken en heerlijke ontspanningsmeditatie om mee af te sluiten.

Werken aan de balans met Yoga!

Kracht:

0 %

Conditie:

0 %

Behendigheid:

100 %

Gratis proefles groepstraining

Laat je gegevens achter zodat we contact op kunnen nemen om een proefles in te boeken.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Welke proefles wil je volgen?
Checkboxes