Quality of motion Training Rotterdam

Rooster

Dit zijn de vaste uren voor de circuit trainingen.

Wil jij je PT’s inplannen? Log in en boek je sessies bij je trainer.

Credits op? Bestel ze hier

Circuit Trainingen

 

Dag Training Tijd
Maandag The Classic 19:00-20:00
Dinsdag Hour of Power 19:30-20.30
Woensdag The Classic 19:00-20:00
Zaterdag Strenght & Conditioning 11:00-12:00
12:15-13:15

The Classic

Deze training is een klassieke Circuit Training. Een groepstraining op hoge intensiteit waarbij de deelnemers een route afleggen van verschillende oefeningen. Deze oefeningen worden x aantal seconden uitgevoerd op jouw hoogste intensiteit gevolgd door een x aantal seconden rust. Dit houdt in dat jij zelf bepaalt hoe zwaar jouw training is! De combinatie van kracht, conditie en behendigheid maakt het circuit uitdagend voor iedereen.

Kracht:

30%

Conditie:

50%

Behendigheid:

20%

Hour of Power

Een krachttraining in groepsverband waar we de focus leggen op compound movements. Dit zijn bewegingen waarbij we meerdere spiergroepen tegelijkertijd gebruiken. Tijdens deze trainingen werken we veel aan techniek zodat we op een veilige manier ook met zwaardere gewichten kunnen trainen. Hoe zwaar en gek je het maakt ligt helemaal aan jou! 1 ding is zeker, je bent sterker dan je denkt!

Onze Hour Of Power coach is niemand minder dan, Franky Nederlands kampioen bankdrukken 2014/2015/2016/2017/2019 (in 2018 wou hij andere mensen de kans geven hahaha)

Kracht:

60%

Conditie:

10%

Behendigheid:

30%

Strength & Conditioning

Op de zaterdag gooien we een dodelijk sportieve cocktail in the mix en word het een combinatie van alles! Tijdens de strength & conditioning circuits kan er van alles aan bod komen. Zo houden we the body guessing en blijft het leuk! Met een mix van bodyweight oefeningen, gewichten, kracht oefeningen, behendigheid drills en hier en daar een challenge weet je nooit wat je voor je kiezen krijgt. Wat je wel weet is dat je zeker aan je trekken komt en verzadigd naar huis gaat!

Kracht:

..? %

Conditie:

..? %

Behendigheid:

..? %