Quality of motion Training Rotterdam

Over Quality of Motion

Fitte, fit
bijvoeglijk naamwoord

1. in goede conditie

Sannies
Vernederlandst Surinaams zelfstandig naamwoord

1. dingen/iets

Oftewel: FitteSannies = Fitte Dingen

Quality Of Motion bestaat uit drie creatieve sportfanaten met een passie voor bewegen. Het vergroten van fysieke vrijheid is waar we voor staan. Door middel van functioneel trainen behalen we dit resultaat.

Functioneel Trainen

Functioneel trainen is een type training dat het lichaam beter geschikt maakt om bewegingen en activiteiten aan te kunnen die het dagelijks ook zou doen.

Functionaliteit is voor iedereen anders, daarom zijn de trainingen van Quality Of Motion voor elk individu verschillend. Niet alleen maar textbook drills en schema’s maar trainingen met creativiteit en passie.

Met jou en jouw doelen voor ogen gaan we te werk. Lekker op z’n Rotterdams met een niet lullen maar poetsen mentaliteit werken we hard en lachen we hard tijdens de trainingen ☺

- Ton

Mijn doel was om na een operatie aan beide knieën in betere shape te komen. De Quality of Motion trainingen hebben mij heel erg geholpen om weer goed in shape te komen. ik ben sterker, leniger en heb een veel betere mobiliteit in mijn heupen en onderrug. De trainingen zijn effectief en je voelt je snel op je gemak door de gezellige trainers!

- Bo

Ik train met quality als aanvulling op mijn dans en merk dat ik sneller ben, minder snel moe en ik kan nieuwe technieken makkelijker leren. Fijn om zoveel meer controle over mijn lichaam te hebben!

- Rick

Mijn doel is het verbeteren van mijn hardloop tijden op de midden en lange afstanden. QOM is een goede aanvulling op mijn hardloop trainingen. Pittige, gevarieerde fullbody trainingen, gericht op kracht en gebalanceerd bewegen. Het plezier en toewijding van de trainers helpt mij om mijn eigen grenzen te verleggen. Op de Rotterdam Marathon 2016 heb ik een PR gelopen.
Voor 2017 heb ik als doel de TWO Oceans Marathon in Zuid-Afrika!

- Mirte

Lekker aan het werk worden gezet en merken dat je lichaam sterker wordt, top. En nog gezellig ook 🙂

- Marius

Voor een hike in Schotland ben ik twee maanden met Björn gaan trainen. Tijdens de hike merkte ik dat mijn uithoudingsvermogen was toegenomen, ik was snel en niet buiten adem. De training waren hard werken, zweten, motiverend, inspirerend en gewoon tof! Björn heeft mij geleerd door t gaan waar je denkt niet meer te kunnen.

- Wenting

Ik heb als doel fitter worden/uitzien en werken aan mijn conditie. QOM is voor mij effectief, doelgericht en resultaatgericht trainen. Goede balans tussen hard trainen en ontspanning. Er wordt gekeken naar wat jij aan kan qua training en het juiste niveau wordt toegepast.

Dat is Quality Of Motion.

Get to know us, kies je training en drop langs.

Quality of motion Trainer Andy

Andy

Andy is een creatieve beweger die zijn passie voor beweging graag deelt met anderen. Hard trainen en hard lachen is zijn motto. Naast zijn bestaan als professioneel danser is Andy werkzaam als personal trainer en circuit trainer. Andy heeft onlangs zelf een ernstige rug blessure overwonnen en weet als geen ander hoe belangrijk het is om voor je lichaam te zorgen.

Certificaten:

 • AALO Fitness trainer
 • AALO Kettlebell trainer
 • Mobility trainer 
 • AALO Pads trainer
Quality of motion Trainer Bjorn

Björn

Björn is sinds jongs af aan bezig met bewegen. Behalve dat hij een danser is, houdt hij van zijn eigen fysieke grenzen opzoeken, waarbij hij een combinatie van kracht, conditie en mobiliteit combineert in fullbody oefeningen. Met diezelfde intensiteit en ervaringen die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan, geeft hij met plezier trainingen aan iedereen.

Certificaten:

 • AALO Fitness trainer
 • AALO Voedingsdeskundige
 • Mobility trainer 
 • AALO Pads trainer
Quality of motion Trainer Franky

Franky

Frank is een allround atleet met een passie voor alle trainingsvormen en methoden. Frank is geen onbekende in de Fitness branche en werkt als fitness instructeur, personal trainer en circuit trainer. Momenteel houdt hij het record in de gewichtsklassen -59 kg en -66 kg en is hij Nederlands kampioen bankdrukken.

Certificaten:

 • AALO Fitness trainer
 • AALO Kettlebell trainer
 • Certified Progressive Calisthenics trainer
 • KNKF Powerlift trainer
 • TRX Suspension trainer
 • Mobility Trainer
 • NGB Gewichthef trainer
 • AALO Pads trainer